Hertz gaat chauffeursdiensten aanbieden

Hertz Global Holdings gaat, als gevolg van de samenwerkingsovereenkomst met Blacklane, professionele chauffeursdiensten aanbieden. Daarmee kunnen klanten van Hertz in Nederland, België, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk eenvoudig betrouwbare transfers reserveren naast hun huurauto in meer dan 250 steden en 500 luchthavens wereldwijd.

Michel Taride, president van Hertz International, zegt: “Wij vertrouwen erop dat Hertz Driver Services powered by Blacklane de perfecte oplossing is voor klanten die luchthaventransfer nodig hebben voor het eerste of laatste stukje van hun reis, of er gewoon voor kiezen niet te rijden en gebruik te maken van de limousine of chauffeursdiensten.”

Klanten van Hertz Driver Services powered by Blacklane ontvangen all-inclusive tarieven voor hun reizen in hoogstaande kwaliteitsvoertuigen. De transfers worden bevestigd op het moment van reserveren. Klanten kunnen tot één uur voor aankomst gratis annuleren. Op de dag van hun reis ontvangen klanten een email en sms-berichten met de informatie over de chauffeur en ter bevestiging van aankomst. Bij het ophalen op de luchthavens, wordt de ophaaltijd van de klant automatisch aangepast wanneer de vluchtaankomsttijd verandert.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3835 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *