Heuver Group breidt directie uit

De tweekoppige directie van Heuver Group breidt het directieteam uit met Laura van de Heuvel in de rol van verkoopdirecteur en Kasper Olimulder als operationeel directeur van Heuver Tyres. Charel Nijhuis is met ingang van 1 januari 2023 gepromoveerd tot directeur Profile Heuver. Zij zullen aan Bertus Heuver (ceo Heuver Group) en Elmer Wiemer (cfo Heuver Group) rapporteren.

Laura van den Heuvel (40) is inmiddels ruim veertien jaar in dienst bij Heuver. Zij groeide in de loop der jaren door van verkoopmedewerker binnendienst Aeolus naar algemeen salesmanager, waarbij ze leiding gaf aan de complete salesafdeling. Ze is heel blij met de recente benoeming tot salesdirecteur: “Ik zie het als waardering en vertrouwen en dat voelt goed. Binnen Heuver Tyres staan onze kernwaarden Service, Gemak en Kennis centraal. Samen met ons uitgebreide verkoopteam wil ik hier vanuit mijn nieuwe rol een nog betere invulling aan gaan geven, waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Het is mooi om deze stap binnen het ambitieuze bedrijf te mogen maken.”

Kasper Olimulder (44) is al achttien jaar in dienst bij Heuver Tyres. Hij startte in december 2004 als logistiek manager en groeide door naar operationeel manager en nu dus operationeel directeur. Hij heeft zin in zijn nieuwe functie: “Ik ben trots om in deze rol voor zo’n prachtig internationaal familiebedrijf te mogen werken. Hier mag ik doorlopend uitdagingen en nieuwe kansen aanpakken. Op naar nog vele succesvolle jaren!”

Charel Nijhuis (48) is bijna zes jaar in dienst bij Heuver. In 2017 begon hij als manager Filialen. Met ingang van 2023 is hij gepromoveerd tot directeur Profile Heuver, wat hij ziet als een mooie stap voorwaarts: “Ik ben erg blij met het vertrouwen en de waardering, welke ik vanuit de organisatie krijg. Vol energie en overtuiging ga ik dan ook – samen met ons verkoopteam en al onze medewerkers in de filialen – het nieuwe jaar in. Daarbij wil ik me nog meer gaan focussen op onze concepten 100% Uptime en Service++, zodat we onze klanten van de meest veelzijdige dienstverlening kunnen voorzien.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *