Garageformule voor banden en onderhoud Profile kondigt de vorming van Profile Heuver Kuil aan. Deze strategische samenvoeging van Profile Heuver met Kuil Banden betekent dat ook Kuil Banden in Groningen nu onderdeel is van het uitgebreide netwerk van Profile.

De overname van Kuil Banden door Heuver Group, waar Profile Heuver ook deel van uitmaakt, vond al plaats in januari 2023. Sindsdien hebben beide bedrijven nauw samengewerkt. Met de samenvoeging van de locaties aan de Osloweg en Engelberterweg in Groningen, opereren ze nu ook samen onder één dak als Profile Heuver Kuil aan de Engelberterweg. Jacob Kuil, verantwoordelijk voor Profile Heuver Kuil, legt uit: “Sinds wij onze krachten hebben gebundeld, kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. De toevoeging van extra servicewagens en de uitbreiding van onze kennis hebben gezorgd voor een hogere servicekwaliteit. Door onze locaties samen te voegen, kunnen we nog efficiënter werken en onze klanten sneller en beter helpen.”

Noord-Nederland

Harm Nieboer, directeur netwerkontwikkeling bij Profile, benadrukt het belang van deze overname: “Met deze uitbreiding versterken we onze positie in Noord-Nederland en kunnen we een nog bredere service bieden aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat Profile Heuver Kuil een waardevolle aanvulling is op ons netwerk.”

Bertus Heuver, directeur Heuver Group, voegt daaraan toe: “Met Heuver Group als sterke partner achter Profile Heuver Kuil kunnen we een groot aantal voordelen bieden, zoals een breed assortiment aan premium- en huismerkbanden, directe levering van maatwerk wielen en een uitgebreide 24-uurs pechservice. Wij zijn trots op onze geschiedenis en kijken uit naar een succesvolle toekomst.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties