Hyundai in Acea

De vereniging van Europese autofabrikanten Acea laat weten dat vanaf januari 2012 Hyundai zich aansluit als lid. Acea-secretaris Ivan Hodac: “We verwelkomen Hyundai en zijn ervan overtuigd dat het bedrijf een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze vereniging.”

Ook Hyundai is tevreden met de toetreding, die niet vanzelfsprekend was. Acea stond tot een paar jaar geleden niet echt open voor toetreding door Aziatische merken. Toyota was in 2007 de eerste die dit voor elkaar kreeg.
In 1977 werd de eerste Hyundai Pony in Europa geïntroduceerd en in Nederland verkocht. Ons land was het eerste Europese land waar Hyundai voet aan de grond kreeg. In 2008 is de eerste Europese Hyundai-fabriek geopend in Nošovice, Tsjechië. Inmiddels heeft de autofabrikant vijf miljoen auto’s verkocht in Europa.

Hyundai-importeur Greenib Car beloont ieder jaar de dealers voor hun inzet in onder meer de verkoop en klantvriendelijkheid. Autobedrijf Bochane Arnhem heeft dit jaar de Hyundai Excellent Dealer Award 2011 gewonnen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.