Het Duitse en beursgenoteerde Delticom heeft in ons land een nieuwe onderdelenwebshop gelanceerd. Het is webshop 119 van de online banden-, motorolie- en onderdelenverkoper die in 36 landen actief is.

De webshop Automaterialenspecialisten.nl is in eerste instantie gericht op particulieren. Echter, Delticom richt zich met banden en katalysatoren via een speciale business to business portal ook op garages en fleetowners.
De in 2006 gestarte ‘webshop regisseur’ is in ons land al langer online actief met banden en katalysatoren. In diverse landen, onder andere in Duitsland, heeft de groep ook speciale motoroliewebshops, waar olie in zowel kleinverpakking als in vaten, met vijftig procent korting wordt aangeboden.
De omzet van Delticom lag in 2010 op bijna 420 miljoen euro. De aandelen van Delticom lijken overigens een aardige belegging. In 2006 werden bij de beursgang van het bedrijf de aandelen voor twintig euro aangeboden. Afgelopen week noteerde het aandeel maarliefst 75 euro.

Onlangs publiceerde Delticom de resultaten van een onderzoek naar het tijdig omwisselen van winterbanden voor zomerbanden. Auto-eigenaren worden hierin steeds lakser.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties