Hyundai-technici naar World Skill Olympic

Leon Sluimer van garagebedrijf Van Trigt Oostvoorne is de beste Hyundai-technicus van Nederland. Sluimer, die vorig jaar al goed presteerde tijdens de Europese titelstrijd, won de Nederlandse Hyundai Skill Olympic in Nieuwegein.

Sluimer mag eind oktober samen met Rick Sluimer van Hyundai-dealerbedrijf Broekhuis Lelystad, die tweede werd, de Nederlandse eer gaan verdedigen tijdens de World Skill Olympic in Korea. Emiel Wielage van Autohuis Wielage eindigde als derde. Hij wordt afgevaardigd naar de Europese wedstrijd voor Hyundai-technici.
Leon en Rick Sluimer (geen familie) eindigden op de eerste twee plaatsen tijdens de Nederlandse titelstrijd, die kortgeleden in het Hyundai Trainingscentrum in Nieuwegein werd gehouden. De tien deelnemers moesten diverse opdrachten uitvoeren en daarmee zowel hun theoretische als praktische kennis tonen.

De World Skill Olympic is een tweejaarlijkse wedstrijd in Zuid-Korea waaraan de beste Hyundai-technici van de wereld aan deelnemen. Dit jaar zullen meer dan tachtig technici uit vijftig landen aan de titelstrijd deelnemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *