Ideale band bestaat niet

Uitbreiding van het assortiment en het zelf uittesten van de nieuwe bandenrange, waren aanleiding voor een Nederlandse klantengroep van Banden Express om Contidrom van Continental te bezoeken.

Banden Express bezocht het testcentrum van de onderdelen- en bandenfabrikant, omdat het er vorig jaar voor heeft gekozen om het bandenmerk Genral Tire van Continental nadrukkelijk bij hun klanten onder te brengen.

Stephan Herbst, manager ontwikkeling bij Continental, deed deze dag de opvallende uitspraak dat de ideale band niet bestaat. “Zelfs de beste kwaliteit band blijft altijd een compromis van verschillende eisen van autofabrikanten, consumenten en technische mogelijkheden. Het blijft een geavanceerde mix van belangrijke aspecten, zoals brandstofverbruik, comfort, slijtvastheid, rolweerstand en rijveiligheid.”

Herbst gaf de genodigden een uitgebreide inkijk in de keuken van Conti waarbij het geïntegreerde proces van idee tot productie en van techniek tot marketingcommunicatie aan de orde kwam.

Het volledige artikel lees je hier >>

Top Nederlandse bandenwereld bijeen

Op 19 juni organiseert Aftersales Magazine het tweede Nationaal Bandencongres in Studio A12 te Bunnik. Hier komt de top van de Nederlandse bandenwereld elke twee jaar bijeen wat het maakt tot een bijzonder evenement. Tijdens de paneldiscussie, met medewerking van enkele vooraanstaande experts uit de branche, worden diverse onderwerpen besproken.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.