Idétrading Electronics distributeur Cool Seal

Het in Dordrecht gevestigde Idétrading Electronics heeft het exclusief distributeurschap van het merk Cool Seal voor West-Europa verkregen. De firma is een specialist op het gebied van servicegerichte distributie van elektrotechnische materialen zoals RVS bevestigingsmaterialen, heat tracing, connectoren en kabelbinders.

Met het verkrijgen van het distributieschap van de Cool Seal productrange brengt Idétrading Electronics een nieuw en innovatief alternatief voor warmte krimpende verbinders op de markt. Cool Seal zorgt voor een hoogwaardige vocht afgeschermde elektrische verbinding die tijd- en geld besparende voordelen geeft. De Cool Seal is eenvoudig toe te passen door de draadeinden te strippen, de draadeinden in de verbinder te steken en de verbinder aan te knijpen. Hierna zal de gel direct geactiveerd worden waarna er een waterdichte elektrische verbinding van hoge kwaliteit ontstaat.

Idétrading Electronics ziet met de Cool Seal kan onder andere mogelijkheden voor toepassing in motorruimtes, chassis en verlichtingssystemen in de automotive sector, de bouw, lichtindustrie en scheep- & luchtvaart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *