Imbema Rhiwa op Autoprofessioneel

Ook Imbema Rhiwa uit Nieuwerkerk aan den IJssel neemt dit jaar deel aan de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Op stand 108 presenteert zij een groot aanbod producten, zoals de vernieuwde lijn chemische producten onder de naam Im-pro.

Verder demonstreert zij van Mirka de vernieuwde Gold-schijven, die 25 procent meer rendement geven dan de oude schijven. De lijn is geschikt voor het schuren van alle ondergronden. Ook introduceert Imbema Rhiwa van Farecla de G12, een polijstmiddel waarbij hologrammen in het eindresultaat niet zullen verschijnen. Van het Zweedse merk Sundström introduceert Imbema Rhiwa de halfgelaatsmaskers SR100. Het siliconen masker is uitgerust met twee uitademventielen die een zeer lage uitademweerstand garanderen. Hiernaast levert Imbema Rhiwa ook andere maskers, zoals volgelaatsmaskers.

Imbema Rhiwa maakte begin september nog bekend zich naast de markt van carrosserie- en trailerbouw en de algemene industriële markt nu ook te gaan richten op de bestelwagenmarkt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.