Ook Imbema Rhiwa uit Nieuwerkerk aan den IJssel neemt dit jaar deel aan de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Op stand 108 presenteert zij een groot aanbod producten, zoals de vernieuwde lijn chemische producten onder de naam Im-pro.

Verder demonstreert zij van Mirka de vernieuwde Gold-schijven, die 25 procent meer rendement geven dan de oude schijven. De lijn is geschikt voor het schuren van alle ondergronden. Ook introduceert Imbema Rhiwa van Farecla de G12, een polijstmiddel waarbij hologrammen in het eindresultaat niet zullen verschijnen. Van het Zweedse merk Sundström introduceert Imbema Rhiwa de halfgelaatsmaskers SR100. Het siliconen masker is uitgerust met twee uitademventielen die een zeer lage uitademweerstand garanderen. Hiernaast levert Imbema Rhiwa ook andere maskers, zoals volgelaatsmaskers.

Imbema Rhiwa maakte begin september nog bekend zich naast de markt van carrosserie- en trailerbouw en de algemene industriële markt nu ook te gaan richten op de bestelwagenmarkt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties