Indi certificeert EVA en Wincar

Het platform Indi (Interface NAW Dealer Importeur) van RAI vereniging afdeling Auto’s en Bovag Autodealers heeft afgelopen maand de softwarepakketten EVA en Wincar officieel gecertificeerd voor komend jaar.

Om een goed werkende koppeling te kunnen garanderen, werkt Indi met certificeringen. Eerder zijn Incadea en Car IT al gecertificeerd. Een certificering garandeert de gebruiker binnen het dealerbedrijf dat de koppeling met het databasemanagementsysteem (DMS) goed werkt en praktisch is ingericht.

Er zijn inmiddels meer dan 500 dealers die Indi-gebruiken en vrijwel alle DMS-pakketten hebben een werkende aansluiting. “Wij streven naar een frequente en coöperatieve samenwerking met alle belangrijke DMS-leveranciers. Bij de ene loopt dit soepeler dan bij de andere”, aldus Martin Huisman, voorzitter van de Vereniging Indi.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.