Infiniti Rotterdam dicht

Het luxe automerk Infiniti krijgt een nieuwe ceo voor de Nederlandse markt. Autobinck concentreert bovendien alle sales- en marketingactiviteiten van het merk in het Infiniti Center in Amsterdam, wat sluiting van het Rotterdamse centrum inhoudt.

"Infiniti heeft in Nederland dit jaar tot op heden 66 auto’s afgeleverd aan klanten, goed voor een aandeel van 6 procent in het luxe segment", aldus Tim Tozer, ceo van Autobinck Holding. Tozer noemt dat ‘een uitstekende start voor een nieuw automerk in een zeer volwassen en competitieve markt.’ Behalve de aangekondigde maatregelen zal ook de zojuist geïntroduceerde Infiniti M de groei van het merk in Nederland moeten bevorderen. Veel wordt bovendien verwacht van de komst medio 2011 van de nieuwe Infiniti M Hybrid met A-label.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *