Informatiebijeenkomst over schadeherstel

Onlangs heeft Glasurit samen met Stern Schade een informatiebijeenkomst georganiseerd voor een groep service-adviseurs van Stern Dealers en medewerkers van Stern Lease. Er is zowel aandacht geweest voor de theoretische als de praktische kant van schadeherstel.

Tijdens de avond maakten de deelnemers nader kennis met de verschillende processen in schadeherstel, om zo de samenwerking tussen de Stern Dealers en Stern Lease enerzijds en de Stern schadeherstelbedrijven anderzijds verder te verbeteren. Deelnemers hebben onder begeleiding van een technisch specialist van Glasurit in een spuitcabine zelf lak gespoten. De kleurbepaling van autolak is ook gedemonstreerd, net als zaken die komen kijken bij het herstellen van plaatwerken, het voorbewerken en uitdeuken zonder spuiten.

Martzen Bethlehem, schadebeheermanager bij Stern Lease: “Ik had wel een aardige indruk, maar omdat er tijdens de workshopmiddag veel gedetailleerder aandacht wordt gegeven aan diverse onderwerpen is er bij mij en mijn collega’s een nog duidelijker en compleet beeld ontstaan.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *