Innovam en Kemper en Van Twist in RPT-trainingen

Innovam introduceert een vernieuwd programma praktijktrainingen voor leerlingen (Eerste) Verbrandingsmotortechnicus. De RPT-trainingen zijn geüpdatet in samenwerking met Kemper en Van Twist Diesel, een specialist in dieselmotoren- en aggregaten. Innovam zal in de trainingen gebruik maken van de specialistische kennis en moderne materialen van de dieselspecialist.

Rob van Twist, directeur van Kemper en Van Twist over de samenwerking: “Wij kunnen zo bijdragen aan de kwaliteit van de opleiding en het ontwikkelen van goede vakmensen voor onze sector.” De samenwerking is extra bijzonder, omdat zijn oom Gerard van Twist de grondlegger was van de stichting VAM, waaruit Innovam is voortgekomen.

Innovam liet onlangs nog weten dat de bezuinigingsplannen van de overheid ook de opleidingswereld bereiken, omdat nu veel technici hun opleidingstraject op een lager niveau beginnen en vervolgens doorleren met overheidssteun.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *