Innovam trainingscentrum in Heerlen

Innovam heeft op 10 mei haar nieuwe trainingslocatie in Heerlen officieel geopend. In het pand van automaterialenleverancier Heuts zijn een modern praktijklokaal en twee theorielokalen ingericht, waar klanten uit Limburg en omstreken terecht kunnen voor trainingen.

Innovam zal in deze faciliteit diverse open trainingen aanbieden, waaronder airco, APK en RPT-trainingen voor personenauto’s, trainingen in duurzaamheid (NEN3140 en hybride), bedrijfshulpverlener, leermeestertrainingen en een aantal management- en communicatietrainingen.

Piet-Jan van Gerwen, directeur Trainingen bij Innovam: “Uit de evaluaties van trainingen blijkt dat de afstand die men moet reizen toch een belangrijke factor is. We hebben naar oplossingen gezocht en denken met deze trainingsfaciliteiten bij Heuts goed in te spelen op de wens van de klant. Een reisafstand van maximaal 50 kilometer is het uitgangspunt geweest.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.