Inruil Manager vindt plaats op occasionmarkt

Na een pilot van zes maanden en een effectieve start van twee maanden heeft auto-inruildienst Inruil Manager zijn plek gevonden binnen de occasionmarkt op internet. Inruil Manager zegt zich onder meer te onderscheiden van andere sites met een gegarandeerd bod binnen 15 minuten.

De zaken gaan goed, zegt initiatienemers Sietse Meijer van Inruil Manager. Wat dat in concrete aantallen inhoudt wil hij om concurrentieoverwegingen niet zeggen maar Inruil Manager begint een vaste waarde te worden binnen de autoverkoop op internet. “Na twee maanden kunnen we zeggen dat alles goed werkt en dat we goed worden bezocht. We hebben ten opzichte van onze concurrenten een voordelige kostenstructuur en factureren ook rechtstreeks naar de klant. Bovendien hebben we onderscheidend vermogen met ons gegarandeerd bod binnen 15 minuten. Dat is toch redelijk uniek.“

Inruil Manager wil uitgroeien tot een van de grootste spelers op dit gebied en wil daarbij blijven innoveren. “Zo gaan we binnenkort het vrijwaren van een voertuig ook aanbieden. Zowel op onze site als op onze app. Alles om het voor de klant eenvoudiger te maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *