Inter Tyre verdubbelt

Inter Tyre Holland is onlangs verhuisd naar een nieuw onderkomen op industrieterrein Moerdijk, aangezien haar activiteiten groeien en er een toenemende vraag is naar compleet gemonteerde sets. Hiermee is de magazijnruimte verdubbeld ten opzichte van de oude locatie. Alsof dat nog niet genoeg is, is 25 juni de eerste paal geslagen voor de bouw van een extra hal.

“Met de ingebruikname van de nieuwe hal naast het huidige pand, zal de beschikbare magazijncapaciteit opnieuw fors toenemen. Dit creëert voldoende ruimte om ook de activiteiten van Wheel Tyre in de nieuwbouw onder te brengen. De gecombineerde magazijnen maken een nog beter voorraadbeheer mogelijk en de logistieke afhandeling van alle orders zal nog efficiënter kunnen verlopen”, aldus Ton Ketelaar, marketing- en communicatiemanager bij Inter Sprint Banden.

Wheel Tyre is specialist in het leveren van complete band-wielcombinaties. Met de automatische montagestraat is Wheel Tyre in staat om in korte tijd grote aantallen combinaties te monteren. Het bedrijf heeft in samenwerking met de auto-importeurs en merkdealers het e-commerce bestelsysteem Webdis ontwikkeld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *