Internationale eer voor Hyundai-importeur

Hyundai-importeur Greenib Car is tijdens de internationale Parts Conference van Mobis Hyundai op Malta gelauwerd als meest innovatieve marketeer van Europa. Het automerk prijst de importorganisatie vanwege haar aanpak op het gebied van aftersalesmarketing.

“De programma’s zijn niet alleen innovatief en praktisch in het gebruik, maar stimuleren de dealers gebruik te maken van de hulpmiddelen die de importeur aanreikt. Daardoor is Greenib Car als Most Innovative Marketeer een voorbeeld voor de rest van Europa”, aldus het juryrapport.

De importeur had al meerdere marketingprogramma’s voor aftersales, waaronder vijf jaar driedubbele garantie. In 2012 is dit uitgebreid met het Hyundai Webbased Planning Systeem, een autoverzekering met vijf jaar nieuwwaarde, de levenslange mobiliteitsgarantie en kaartupdates voor het navigatiesysteem.

Onlangs werden vier Nederlandse dealerbedrijven geroemd op het gebied van klanttevredenheid. Lees er hier alles over >>

V.r.n.l Aftersalesdirecteur Theo Eitjes, manager Parts & Accessories Frans Ruijter, manager Services & Warranty Leon Gordijn, marketingdirecteur Bas Wibier. Op de voorgrond Thijs Kapper productmanager Parts & Accessoiries en Suzanne Beukers ,Dealer Advertising Coordinator met links de bokaal.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *