Jager Auto Heemskerk heeft beste monteursteam

Alle Nederlandse en Belgische Land Rover-dealers hebben het onlangs tegen elkaar opgenomen in een strijd om de titel Beste Land Rover Monteursteam van Nederland en Benelux. Het team van Jager Auto Heemskerk is als winnaar uitgeroepen.

Bij de strijd stond de dagelijkse praktijk centraal en daarom werden de 20 Nederlandse en 22 Belgische dealers in hun eigen werkplaatsen en dagelijkse werksituatie getoetst. Hierbij is in iedere vestiging een identieke en nieuwe Range Rover gebruikt, die binnen twee uur afleverklaar gemaakt moest worden. Technici van Land Rover hadden daarbij een aantal uitdagende storingen ingebracht.

Het team van Jager presteerde uiteindelijk het beste in het vinden van de meeste storingen, de kortste werktijd en het minst aantal ingezette monteurs. Ook vond de jury het werkrapport van team Jager het beste.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.