Jagersma sluit aan bij Doyen

Jagersma opende begin juni alweer zijn derde vestiging in Noord-Nederland. Voor deze vestiging is gekozen om toe te treden tot het internationale netwerk API van Doyen Auto.

“De mogelijkheid om zelfstandig te kunnen blijven ondernemen, de persoonlijke en doortastende aanpak van Doyen en de mogelijkheid om het merk Requal te kunnen voeren hebben de doorslag gegeven” aldus eigenaar Bert Groenewold. “Met Requal en het bijbehorende garageconcept Requal Erkend Reparateur zijn wij in staat om ons te onderscheiden in de markt.” Het garageconcept is een snelgroeiend concept met inmiddels 140 leden.

“De vraag naar kwaliteitsproducten tegen een zeer competitieve prijs is actueel. Met de marketingondersteuning om de voordelen van het merk kenbaar te maken bij de consumenten in de regio, zien we het als service waarmee we onze klanten een unieke toegevoegde waarde kunnen bieden. Met name omdat het een concept is dat zich aanpast aan onze klanten en niet andersom. De keuze voor het API lidmaatschap was dan ook een logische. “Wij willen vooral ‘Jagersma’ zijn en blijven. Onze klanten moeten zich bij ons thuis voelen en dat gaat het best als ook wij kunnen ondernemen zoals we dat zelf voor ogen hebben met ondersteuning op maat”, aldus Groenewold.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *