Jaguar Land Rover herschikt netwerk rond Utrecht

Als gevolg van de wereldwijde Dual Brand-strategie van Jaguar Land Rover ziet het dealernetwerk in de rayons Utrecht en Hilversum er anders uit per 1 juni. Broekhuis Utrecht zal beide merken voeren onder leiding van Geert-Jan Tax, Land Rover-dealer ACS krijgt Jaguar erbij en Kroymans gaat verder als erkend reparateur van beide merken.

Geert-Jan Tax, de nieuwe bedrijfsdirecteur van Broekhuis Utrecht, zal het dealerschap voor het nieuwe merk voor Broekhuis gaan leiden. Vooruitlopend op de realisatie van de nieuwbouw op bedrijventerrein Haarrijn langs de A2 in Utrecht start Broekhuis Utrecht op 1 juni vanuit een tijdelijke locatie aan de Waterveste 2 in Houten.

“Beide merken hebben de komende jaren grootse plannen met hun modellen. Broekhuis zal deze ook in haar zakelijke marktbewerking goed kunnen inzetten. Ik verheug me op de start 1 juni 2016 en zet mijn kennis en ervaring graag voor Broekhuis in om dit nieuwe merkdealerschap voor Broekhuis tot een succes te maken.”

UAB stopt Land Rover-activiteiten

De Land Rover bedrijfsactiviteiten die UAB voorheen verrichtte, zullen samen met die van ACS in Hilversum in dit moderne pand worden gebundeld. In het pand van UAB stoppen derhalve de activiteiten voor Land Rover op 31 mei aanstaande. Om beide merken te kunnen huisvesten, wordt het bestaande Land Rover bedrijf aan de Oscar Romerolaan 2 in Hilversum geheel verbouwd naar het nieuwe Global Arch-Concept van Jaguar en Land Rover.

Kroymans gaat zich concentreren op de service-activiteiten voor Jaguar en met ingang van 1 juni 2016 ook oop die voor Land Rover. Deze zullen zoals vanouds worden uitgevoerd op het adres van Kroymans aan de Soestdijkerstraatweg 64 in Hilversum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.