James Auto Service groeit met zes vestigingen

James Auto Service heeft deze maand vestigingen geopend in Oud-Beijerland, Brielle, Maasdam, Zeist, Wijchen en Den Bosch. Daarmee is de keten gegroeid naar 66 vestigingen.

“Het James-label is voor ons een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening. James staat voor de beste service op alle gebieden. Natuurlijk op onderhoud en reparatie, maar ook de verschillende systemen waarbij gemak voor onze klanten voorop staat. Die kunnen 24 uur per dag online een afspraak maken en kunnen altijd binnen 5 werkdagen terecht. Ook komen ze nooit voor onverwachte verrassingen te staan”, aldus toetreder Frank Aarts van de nieuwe vestiging in Wijchen.

Michel Meijer van James Auto Service: “James ligt op koers voor 2015. Door de verzelfstandiging hebben we een bewogen periode achter de rug; dat is voorbij en de focus ligt nu volledig op groei. De aansluiting van deze vestigingen is een bewijs van het vertrouwen dat er in de Jamesformule is. De komende tijd zal nog een aantal vestigingen haar deuren openen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.