James Autoservice verwelkomt Roel Damen

Roel Damen begint op 1 februari 2011 als manager bij James Autoservice. Damen gaat in zijn nieuwe functie het landelijk netwerk van James Autoservice verder uitbreiden. In 2013 wil het bedrijf doorgegroeid zijn naar 125 vestigingen.

De kersverse manager ziet veel kansen in de markt voor James Autoservice: "De sterke kanten van deze formule – aandacht en persoonlijke service – worden steeds belangrijker voor de consument. Als onafhankelijke onderhoudsformule bieden wij ondernemers extra kansen omdat wij geen sturing van de fabrikant hebben en zeer scherp kunnen inkopen. Ik heb er veel zin in om deze kansen voor James Autoservice optimaal te benutten!"
Damen werkte voorheen onder meer bij Nissan en ING Lease.

The Alwaysbemobile Company heeft donderdag aan Aftersales Magzine laten weten de doelstelling te hebben om nog dit jaar vijftig James autobedrijven operationeel te hebben.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *