James opent twee vestigingen in Amsterdam

James Auto Service heeft sinds deze maand twee vestigingen in de hoofdstad. De vestiging in Amstelveen is verhuisd naar een meer strategische locatie in Amsterdam Zuid-Oost en onlangs ging ook een vestiging open in Amsterdam-West.

“Het is natuurlijk fantastisch dat we met deze vestigingen in Amsterdam meer mensen kunnen ontzorgen in onderhoud. Ons credo ‘leven zonder autozorgen’ kunnen we zo nog beter invullen”, aldus accountmanager Ronald Jochems. “De toegevoegde waarde van onze formule neemt alleen maar toe voor particulieren en leaserijders.”

James was de eerste, onafhankelijke formule in universeel onderhoud dat zich ook nadrukkelijk op de zakelijke markt richtte. De formule heeft een landelijke dienstverlening met haal- en brengservice en telt 65 vestigingen in ons land. De formule is sinds oktober 2014 eigendom van de Vereniging van James Autoservicebedrijven.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *