Jan Sterk van ABZ naar BASF

BASF Coatings Services, leverancier van diverse merken autoreparatielakken, heeft haar team recent uitgebreid met Jan Sterk als key accountmanager. Hij werkte eerder voor ABZ.

Sterk was daar verantwoordelijk voor de accounts van onafhankelijke autoschadeherstelbedrijven, schadeherstelketens, auto-importeurs en expertisebureaus. Bij BASF zet hij zich dagelijks in voor het relatiebeheer met schadeherstelketens, auto-importeurs, dealerholdings, leasemaatschappijen en diverse andere grote partijen in de schadeherstelbranche.

Door een nieuwe key accountmanager aan te stellen speelt BASF in op de huidige marktontwikkelingen, waarbij steeds grotere clusters van schadeherstelbedrijven ontstaan en meer belanghebbenden invloed uitoefenen. “Het speciaal hiervoor samengestelde team stelt BASF Coatings Services in staat om meer individuele aandacht te besteden aan deze relaties om hun belangen zo beter te behartigen”, verklaart de lakkenspecialist.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *