Jeroen van Hooff directeur Easyfairs Nederland

Jeroen van Hooff is met ingang van oktober de nieuwe algemeen directeur van Easyfairs Nederland. Van deze internationale organisator van beurzen en evenementen maakt ook Evenementenhal deel uit.

De 46-jarige Van Hooff is nu nog werkzaam als bestuurslid van de HR-dienstverlener ManpowerGroup Nederland. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor marketing & communicatie en bedrijfsontwikkeling. Eerder was Van Hooff algemeen directeur van Randstad Callflex en ceo van Tele’Train-Verint, specialist op het gebied van klantcontact.

Beurzenbranche

Sinds de overname van Evenementenhal behoort Easyfairs wereldwijd tot de top 20 van de beurzen- en evenementenbranche. “Het is mijn streven om het bedrijf tot de nummer 1 in Nederland te maken”, aldus Van Hooff. Easyfairs en Evenementenhal zijn volgens Eric Everhard, oprichter en ceon van Easyfairs, met succes samengevoegd tot één bedrijfsentiteit in Nederland. “Wij  hebben in de afgelopen maanden een heldere organisatiestructuur weten neer te zetten. De benoeming van Jeroen maakt het plaatje compleet.” Cornelien Baijens en Martine Bramer-Bekmann werden in april aangesteld als Business Unit Directors. Aan hen de taak om alle evenementen en beurzen van Easyfairs en Evenementenhal in Gorinchem, Hardenberg en Venray in goede banen te leiden.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †