Johan Penners op verkoop NGK Benelux

NGK Spark Plug Europe heeft Johan Penners aangesteld als Sales Representative NGK voor de Benelux. In deze functie is Penners (37) samen met Alex Kroon, General Manager Aftermarket Northern Europe, verantwoordelijk voor de uitbouw van de salesactiviteiten in de Benelux.

ngk-johan-pennersVoordat hij in dienst trad bij NGK heeft Penners diverse commerciële en buitendienstfuncties bekleed, waaronder bij Heuts Automaterialen, USN-Centuri en Partspoint. Penners heeft ruim vijftien jaar werkervaring in de automotive aftermarket. Met in totaal dertienduizend medewerkers realiseert NGK een jaarlijkse omzet van ongeveer 2,7 miljard euro. De onderneming is op alle continenten vertegenwoordigd en heeft 43 dochterbedrijven, 24 productiefaciliteiten en vijf technische centra.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †