Johnson Controls kiest Timmermans als general manager

Bart Timmermans is onlangs benoemd tot general manager Benelux voor Johnson Controls Power Solutions. Hij heeft hiermee per 1 juni Christian Morin opgevolgd die algemeen manager Frankrijk geworden is.

In zijn nieuwe functie is Timmermans verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het marktaandeel en het optimaliseren van de distributiestructuur in de automotive aftermarket.
De organisatie van Johnson heeft nog een wijziging ondergaan. Eddy van Malderen is aangetreden als verkoopdirecteur Benelux. Van Malderen heeft veel ervaring in de aftermarket in zowel Belgie, Luxemburg als Nederland.
“Met deze organisatiewijzigingen is Johnson Controls ervan overtuigd beter en sneller in te kunnen springen op de behoeftes van haar klanten in de Benelux en zo haar service niveau te verhogen”, zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Onlangs is ook duidelijk geworden dat het samenwerkingsverband Exponentia uitbreiding heeft gekregen door een samenwerking met Johnson Controls.

Links op de foto Bart Timmersmans, rechts Eddy van Malderen

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *