Kia Motors Nederland heeft woensdagavond een volledig nieuw ingericht pand in gebruik genomen aan De Corridor in Breukelen, waar alle bestaande en een aantal nieuwe activiteiten onder één dak zijn ondergebracht. Tot de nieuwe activiteiten behoort de mogelijkheid proefritten te maken en het bekijken van de nieuwste Kia modellen in het Experience Center.

De Nederlandse Kia-importeur was jarenlang gevestigd in Vianen. Het voormalige pand van Kroymans is voor het importschap van Kia volledig aangepast, uitgebreid en compleet nieuw ingericht. De verbouwing heeft ruim een half jaar in beslag genomen. De oorspronkelijke architect van het gebouw, Henk Jagtenberg, en de oorspronkelijke bouwer, Roozendaal systeembouw uit Dedemsvaart, tekenden voor de uitvoering van de buitenzijde en de realisatie van de nieuwe gevels.

In het gebouw zijn video-conference rooms voor optimale communicatie met de Kia-hoofdkantoren in Frankfurt en Seoel. Dankzij alle faciliteiten kunnen de trainingen voor verkoop- en technisch dealerpersoneel voortaan bij de importeur ‘aan huis’ plaatsvinden. Hierdoor kan de betrokkenheid en het opleidingsniveau van het Kia-dealerpersoneel verder worden verbeterd. Het gebouw is voorzien van een bronpompsysteem dat energie uit de bodem gebruikt om zomers de vloer te koelen.

Cor Baltus, algemeen directeur van Kia Motors Nederland: “Kia Motors Nederland heeft geen dealerfunctie en dus vinden er geen onderhoudswerkzaamheden en verkoopactiviteiten in het pand in Breukelen plaats. Wel zal het mogelijk zijn bij Kia Motors Nederland, ook op zaterdag, een proefrit te maken. Met onze demo-vloot ondersteunen wij de dealers door juist die uitvoeringen in te zetten die zij normaal niet als demo beschikbaar hebben. In basis loopt het aanvragen van een proefrit dan ook via de Kia-dealer, maar uiteraard is elke bezoeker bij ons welkom en kan er ook in Breukelen ter plaatse gekeken worden of het gewenste model beschikbaar is voor een proefrit. Vanaf 1 juli kunnen er proefritten gemaakt worden.”

Kia heeft in februari tien dealers uitgroepen tot Top Dealer 2011. Volgens de importeur betreft het de best presterende Kia-dealers uit 2010. Lees hier meer >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties