Jubileumeditie IBIS wordt webinar

Na een eerder uitstel kiest de organisatie van de wereldconferentie voor de schadehertelsector niet voor een tweede. De twintigste editie van het IBIS Global Summit zal een vier uur durend online webinar worden in plaats van het meerdaags evenement dat gepland stond in Monaco.

De organisatie heeft nauw overleg gevoerd met industriepartners en adviseurs over de door de corona-pandemie ontstane situatie. De huidige maatregelen staan een fysieke bijeenkomst zoals de voorgaande 19 in de weg. Onder de noemer IBIS TV Global Summit staat daarom als alternatief een vier uur durende tv-uitzending gepland voor live streaming via internet op donderdag 19 november.

De uitzending krijgt het format van een ‘business magazine’, gepresenteerd door een vooraanstaand doch nog niet nader bekendgemaakte journalist. Veel van de inhoud die gepland stond komt nu via de nieuwe formule alsnog bij de toeschouwers in de vorm van studio-items en documentaires. Het twintigjarig jubileum zal bovendien op verschillende momenten terugkomen. Komende weken en maanden zal meer worden bekendgemaakt over de precieze invulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *