Juffermans stelt Taxatie Tool ter beschikking

Juffermans Support en Handelsprijzen.nl gaan samenwerken op het gebied van online taxaties binnen de occasionzoekmachine. Op website Handelsprijzen.nl krijgen particulieren gratis de beschikking over de Taxatie Tool van Juffermans.

Autobedrijven kunnen zes maanden lang hun voorraad gratis plaatsen op Handelsprijzen.nl, met doorkoppeling naar een groot aantal specifieke automerkensites. Relaties van de occasionzoekmachine kunnen op hun beurt gratis kennismaken met de Taxatie Tool, door deze te plaatsen op hun eigen website en bij al hun auto’s op Handelsprijzen.nl.

Sinds vijftien jaar verzorgt Juffermans off- en online campagnes voor de automotivebranche. Linus Geerts is twee jaar geleden gestart met de website Handelsprijzen.nl, nadat hij zijn dealerschap van Nissan verkocht had.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.