Kansen voor dealers in aftermarket

Welke mogelijkheden hebben dealers om een halt te roepen aan hun steeds maar minder wordende aandeel in de aftersales? En wat zijn de belangrijkste veranderingen in het krachtenveld waar ze rekening mee moeten houden? 

Deze en andere vragen komen aan bod op de bijeenkomst van 29 oktober van Automotive Insiders waar ook het nieuwe rapport van ING over de aftermarket gepresenteerd zal worden.

De Duitse Bleker dealergroep heeft haar strategie ten aanzien van de aftersales ingrijpend gewijzigd en vol ingezet op de levering van het originele onderdeel aan zowel de universele garage als het schadebedrijf en dat ook in Nederland.

Sprekers

Jan Willem Goorhuis van Bleker Autoteile zal hun strategie toelichten en aangeven waarom zij miljoenen hebben geïnvesteerd in een distributiecentrum van waaruit ook de Nederlandse markt wordt beleverd door een Nederlands team van medewerkers.
Eric Holtman zal namens Marktplaats Zakelijk een aantal cases presenteren, waaruit blijkt dat relevante branding van een occasionlabel leidt tot voorkeur van de consument voor het kopen van een gebruikte auto bij de dealer.

Namens Leaseplan zullen Dirk Gaasbeek (manager ROB) en Anton Peters (manager Inkoop) de strategie van Leaseplan uiteen zetten. Aan de orde komen ook hun keuze om samen te werken met Bosch Car Service en waarom ze gestart zijn met het opzetten van hun eigen werkplaatsen.

Meer informatie over het programma en de sprekers >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *