Karel Bos junior in trekhaken

Investeringsmaatschappij The Riverside Company heeft het Duitse Rameder aangekocht. Deze distributeur is gespecialiseerd in trekhaken, dakdragers, fietsdragers, dakkoffers en andere aanverwante accessoires. Karel Bos junior, voormalig CEO van de Bosal Groep, gaat leiding geven aan Rameder. Jan Goesaert (Ernst & Young) zal de positie van CFO innemen.

Karel Bos neemt veel ervaring mee,want hij is acht jaar lang leidinggevende en in totaal 22 jaar in dienst geweest bij uitlaat- en trekhakenproducent Bosal. In 2009 is hij daar vertrokken na een meningsverschil met de raad van bestuur.

Initiatiefnemer van de overname is Karsten Langer van Riverside: "Door gebruik te maken van onze ervaring in de online retail en internationale expansie, moet Rameder haar marktpositie kunnen versterken en uiteindelijk buiten Duitsland kunnen groeien."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *