Kawe stelt key-accountmanager Benelux aan

Erik van de Water is begonnen bij Kawe in de functie van key-accountmanager Benelux. “Met meer dan 30 jaar commerciële ervaring in de automotive branche, is Erik een enorme aanwinst”, zo stelt ceo Alvin de Weerd.

“Zijn laatste uitdaging was het verder vergroten van het distributienetwerk van MPM Oil. Wat hij met veel plezier en succes heeft gedaan.” Voorafgaand aan zijn MPM-tijd heeft Erik onder andere bij Brezan en Sonax gewerkt in senior sales functies.

“We hebben veel kandidaten gesproken, waarvan er meerdere over de vereiste ervaring beschikten. Van de overgebleven kandidaten paste Erik het beste bij het Kawe-team qua persoonlijkheid. We zochten een kandidaat die conceptueel kan denken en ons merk verder kan helpen groeien in de Benelux. Maar daarnaast moet diegene ook bereid zijn om (letterlijk) de mouwen op te stropen om onze klanten te dienen zoals ze dat van ons gewend zijn.”

Goede relatie

Over zijn eerste weken bij Kawe kan Erik kort zijn: “Ik voel me als een vis in het water. Dit komt mede door het feit dat ik met het merendeel van de Kawe-klanten al een goede relatie had opgebouwd vanuit mijn vorige functies. Ik zie nu al uit naar Automechanika in Frankfurt waar ik ook deel zal uitmaken van de standbemanning.”

Over de aanleiding van de vacature bij Kawe hebben de beide heren gemengde gevoelens. “Onze collega Peter Korbmacher, die in januari plotseling overleed zullen we nooit vergeten. Gezien de omstandigheden, zijn we toch erg verheugd dat we met in een relatief kort tijdbestek zo een doorgewinterde kracht hebben kunnen vinden voor deze job.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.