Op de Automechanika Dubai (1 t/m 3 mei) bewonen Kawe, Kavo Parts en NRF opnieuw het Holland House. Het is de derde keer in een jaar dat de Nederlandse leveranciers zich op deze manier gezamenlijk presenteren aan de aftermarket.

Met ruim tweeduizend exposanten focust de vakbeurs in Dubai op Afrika en het Midden-Oosten. Na editie 2017 van Automechanika Dubai en Equip Auto (Parijs, vorig jaar oktober) bundelt het trio opnieuw de krachten in het emiraat.

Netwerk

De gedeelde stand heeft een Hollandse uitstraling, maar is zo ingedeeld dat iedere deelnemer zijn eigen look-and-feel kan creëren. “Door ons gezamenlijk te positioneren, bundelen we onze krachten” aldus Peter Bloemberg, sales & marketing director bij Kavo Parts. “We benutten elkaars netwerk en kunnen bovendien grootser uitpakken tegen minder kosten. Een prachtig voorbeeld van 1+1=3.”

Platform

Afrika en het Midden-Oosten zijn volgens Jeroen Beterams, marketing manager bij NRF, belangrijke groeimarkten. “De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten.” Alvin de Weerd, ceo van Kawe, is voor de achtste keer op de Automechanika Dubai aanwezig. “Het blijkt een succesvol concept. We merken dat het Holland House opvalt en herkend wordt.”
Deel dit artikel op

Eén reactie

  1. Lekker internationaal zakendoen met een groepje ondernemende Nederlandse bedrijven. Mooi dat Nederland wat toe te voegen heeft aan markten als het Midden Oosten en Afrika.
    Eind augustus gaan we ook met een paar bedrijven naar de beurs in Moskou, dit keer onder de vlag van de RAI, komt ongetwijfeld ook weer goede handel uit voort.
    Zou mooi zijn om in 2019 met een aantal Nederlandse bedrijven naar Latijns Amerika te gaan, liefst mete subsidie uit DenHaag

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties