Kia naar vijf in Nederland

De verkoopcijfers van Kia in Nederland blijven stijgen. In september is het automerk voor het eerst doorgedrongen tot de top vijf. Voor Kia is ons land de zesde grootste markt in Europa, met verkopen van meer dan 24.000 auto’s in 2011, wat overeenkomt met ruim 8 procent van haar jaarvolume in deze regio.

“Met een totaalverkoop van 2.310 nieuwe auto’s zijn wij in september gestegen van de zesde naar de vijfde positie in Nederland, goed voor een marktpercentage van 7,2 procent”, zegt Léan Verstoep, algemeen directeur van Kia Motors Nederland. “Het bruist van de activiteiten binnen onze organisatie, omdat zeer recent de Cee’d en de Cee’d Sportswagon zijn geïntroduceerd. Waarbij het opvalt dat veel ‘vreemd-merkrijders’ de overstap naar Kia maken, een verdere gunstige ontwikkeling voor ons merk.”

Kia is ook onlangs binnengekomen op plaats 87 in top honderd van beste bedrijven wereldwijd en noteert zo’n 4 miljard dollar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.