Klant laat dealers bieden op offerte

NAK Internet (Paul de Vries) en Autowereld.com (Hans Winter) lanceren met Autodealershopper.nl een webwinkel volgens een nieuwe formule. De consument kan via de site aangegeven welke auto hij zoekt, vervolgens wordt de aanvraag bij de Nederlandse merkdealers uitgezet en kunnen zij bieden op de offerte.

Paul de Vries, initiatiefnemer van Autodealershopper.nl: “De klant kan vrijwel elk model van elk merk via onze website kopen. De offerteaanvraag verdelen wij onder de merkdealers en die kunnen in ons systeem tegen elkaar opbieden. De dealers krijgen maximaal 24 uur om hun bod uit te brengen, daarna gaat het beste voorstel naar de klant die de biedingen kan selecteren op prijs, levertijd en dealerlocatie. Vervolgens kan de klant bepalen of het hoogste bod aantrekkelijk genoeg is en hij tot koop wenst over te gaan.”

Volgens Hans Winter is het nieuwe initiatief voor alle partijen aantrekkelijk, omdat potentiële kopers via Autowereld.com de actuele specificaties en prijzen van de auto’s kunnen combineren met relevante productinformatie en tests. “Bovendien bereiken wij gemiddeld 400.000 bezoekers per maand die een bovengemiddelde belangstelling hebben in het aanschaffen van een nieuwe auto.”

Autodealershopper.nl verkoopt alleen nieuwe Nederlandse auto’s die rechtstreeks bij de merkdealers vandaan komen. Daarbij geldt de officiële fabrieksgarantie en de auto’s zijn geheel volgens de wensen van de klant samengesteld.

NAK Internet / Nieuweautokopen.nl heeft ook al een samenwerking met ANWB voor de online verkoop van nieuwe auto’s. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *