Kooijman Kia-dealer van het jaar

Autobedrijf Kooijmans is uitgeroepen tot Kia-dealer van het jaar. In Australië kregen Gert en Saar Kooijman de award uitgereikt uit handen van Thomas Oh, topman van Kia.

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en Afterssales worden continu geëvalueerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto als bij de dienstverlening erna. Al deze gegevens worden internationaal verzameld en geëvalueerd.

Gert Kooijman, directeur van autobedrijf Kooijman: “Contactmomenten met onze klanten zijn schaars, moderne auto’s hebben immers steeds minder onderhoud nodig. Het is dus van het grootste belang dat er tijdens die contactmomenten een goede indruk achtergelaten wordt. De verwachting van de klant overtreffen is daarbij altijd onze ambitie.”

Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken in Nederland. Dit succes is mede te danken aan een sterke dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep, managing director van Kia Motors Nederland. “Kooijman heeft zich zowel in Nederland als ook internationaal weten te onderscheiden en dat is een fantastische prestatie. Onze felicitaties gaan terecht uit naar de heer Kooijman en zijn medewerkers.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *