KS Tools vernieuwt Timing Tools

Gereedschapspecialist KS Tools in Heusenstamm heeft een belangrijke uitbreiding van haar assortiment Timing Tools gelanceerd. De leverancier heeft daarbij ook een online database gelanceerd voor automonteurs, waardoor ze gereedschappen snel kunnen vinden door het invoeren van het OEM-nummer of voertuiggegevens.

Er kan binnen de database worden gezocht op automerk, model, bouwjaar, inhoud van de motor en ook de motorcode en OEM-nummer. KS Tools heeft het assortiment aanzienlijk uitgebreid en verkoopt Timing Tools voor ongeveer 95 procent van de voertuigen op de Europese markt.

Ralf Oehmig, productmanager bij KS Tools: “We weten dat het voorheen niet eenvoudig was om het juiste gereedschap te vinden. Met behulp van deze nieuwe database zijn de Timing Tools nu gelinkt aan de onderdeelnummers van de voertuigfabrikanten. De database is gebouwd op Autodata-gegevens en linkt OEM-nummers met de nodige artikelen uit het assortiment.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.