Kuhne maakt Automaster-Base sneller

Kühne Automotive heeft haar Automaster-Base volledig vernieuwd. Onlangs werd de functionaliteit al uitgebreid met de datum van eerste toelating en de motorcode. Nu is de techniek achter de online onderdelencatalogus herschreven in één van de modernste programmeertalen die beschikbaar is.

Frank van Putten, marketingmanager bij Kühne: “Dit resulteert in minder dataverkeer tussen de servers van Automaster-Base en de computer van de gebruiker. Hierdoor is het systeem aanzienlijk sneller geworden.”

Naast technische snelheidswinst is er ook gezorgd voor een efficiëntere navigatie binnen het systeem. De tijd van starten met zoeken (kenteken intoetsen) tot aan de bestelling van de juiste onderdelen is hiermee veel korter geworden.

Automaster-Base is een onderdelencatalogus op basis van Tecdoc. Naast onderdelen vindt de gebruiker er technische informatie en arbeidstijden voor alle Europese voertuigen. De technische gegevens zijn afkomstig van Vivid Workshop Data.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.