Kuhne verruilt Mintex voor Valeo

Kühne wordt distributeur van Valeo remblokken. Vanaf 7 februari worden de grossiers uit voorraad beleverd. Het assortiment remblokken van Valeo heeft een huidige dekking van 97 procent op het Nederlandse wagenpark. Daarnaast streeft de fabrikant ernaar om remdelen voor nieuwe toepassingen zo snel als mogelijk na de introductie beschikbaar te hebben. Met de start van de levering van Valeo stopt Kühne met Mintex.

"De prijsstelling van Valeo is gericht op de aftermarket, daardoor zijn de prijzen competitief, maar het heeft wel de uitstraling en de kwaliteit van het eerste montage remblok", verklaart Jochem Twisker van Kühne.

De distributeur levert al andere producten van Valeo, zoals ruitenwissers, startmotoren, dynamo’s en raammechanismen. Kühne heeft ook dit jaar weer een stand op Auto Professioneel, zowel in Hardenberg als in Gorinchem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.