Kwaliteitsslag bij Autotechnica

Autotechnica 2014 in Brussel heeft iets meer bezoekers getrokken dan de editie van 2012 (32.500). Volgens de organisatie heeft de vakbeurs in kwalitatief opzicht een sprong gemaakt. Niet alleen bij de exposanten maar ook bij de bezoekers.

Beursvoorzitter van Autotechnica, Léon Vervekken: “Ik ben een erg tevreden exposant. Autotechnica 2014 is ankerpunt in de sector. Mooi qua aankleding en qua stands, met een positief gevoel dat overheerst bij de deelnemers. Deze beurs trekt het juiste publiek aan dat bereid is om grote investeringen te doen. De maanden na de beurs schiet de verkoop omhoog en dat is wat we nodig hebben”

Luc Missante, algemeen directeur van Federauto is erg opgetogen over de kwaliteit van deze editie: “We hebben een erg mooie beurs ervaren met heel mooie standen en grote inspanningen van de exposanten en zijn dus heel gelukkig met het resultaat.”

Sergoyne Diagnostics, deelnemer van de BCC-groep (Belgian Carparts Corporation) was erg verrast door de continue stroom aan bezoekers” Tot onze verbazing liep onze stand vol van zodra de deuren van de beurs opengingen en was de beursdag voorbij voor je het wist”.

Volgens Facom had het weer zelfs geen invloed op het bezoekersaantal: “Ondanks het goede weer was er een enorme opkomst, maar niet alleen de opkomst maar ook de gerichte interesse die er is stemt ons positief!”

Bertrand du Quesne, van DQN, omschrijft het als volt: “Permanent volk, permanent demo’s, amper tijd om een koffie te drinken en zeker geen tijd om te eten tijdens de beursuren.”

Marijn Staal van Valeo besluit: “We hebben heel veel goede sales-leads kunnen schrijven en hadden veel contact met onze klanten: de garages. Daarvoor doen we het allemaal.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.