Kwart meer autotransport voor Gefco

Gefco Benelux heeft dit jaar voor onder meer Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Fiat en Chrysler 24,5 procent meer personenauto’s en bestelwagens vervoerd dan vorig jaar. In 2009 was er nog een forse volumedaling op de autotransportmarkt met -22.45 procent en -39,4 procent voor bestelwagens. De prognoses voor 2011 zijn positief.

In 2011 verwacht het Franse Gefco Automotive een totale markt van rond de 500.000 personenauto’s, een stijging van drie procent ten opzichte van 2010. De verwachting bij het aantal bestelwagens is 60.000 stuks, tien procent meer.

Komend jaar zal Gefco in Oosterhout meer materieel inzetten om te kunnen voldoen aan de vraag van dealers en autofabrikanten. Het bedrijf gaat ook verder investeren in de kwaliteit van het logistieke proces door onder meer een pilot te starten van een track & trace systeem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.