Kwik-Fit start derde filiaal in Nijmegen

Kwik-Fit opent op zaterdagochtend 29 oktober een nieuw filiaal aan de Marialaan 100 in Nijmegen. Dat is op zo’n 300 meter afstand van de oude vestiging. Het aantal vestigingen in Nijmegen komt daarmee op drie.

Het nieuwe pand is volledig ingericht met nieuwe equipment, zoals Bosch diagnose-apparatuur, 3D-uitlijnmachines, airco-machines en een autoruitservice.
Aan de officiële opening worden diverse consumentenacties gekoppeld. Zo krijgen de eerste 25 klanten krijgen vier (winter)banden voor de prijs van twee en zijn er kortingsacties tot vijftig procent op diverse producten en onderhoudsbeurten.
Kwik-Fit steunt vanaf de opening ook het goede doel. De hele maand november gaat van elke verkochte band 2,50 euro naar de stichting Good Bears of the World, die teddyberen geeft aan kinderen die troost nodig hebben na bijvoorbeeld een verkeersongeluk.

Kwik-Fit werkt sinds kort ook samen met de ANWB in een winterbandenservice en houdt consumentenacties met ABN Amro.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *