ABS Autoherstel Kaspers en Lotte heeft onlangs een nieuwe vestiging in gebruik genomen in Amsterdam Zuidoost. Het bedrijfspand is 2.000 vierkante meter groot en het terrein 4.500 vierkante meter. Het deel van de bedrijfsruimte, waar voorheen ING Rental was gevestigd, is volledig ingericht als een One Day Repair-werkplaats.

Eigenaar en ondernemer Martin Koordes: “Nadat wij het pand hadden overgenomen van de vorige eigenaar, Schadeherstelgroep Excellent Repair, heeft er in de maanden juli, augustus en september een behoorlijke upgrade plaatsgevonden. Zo is de gehele werkplaats opnieuw ingedeeld, voorbewerking overgezet op UV-grondlakken, voorzien van bruggen en is er nieuwe daglicht verlichting geplaatst. Later dit jaar volgt er nog een tweede fase. Dan zullen beide spuit-cabines voorzien worden van open brandersysteem, frequentieregeling en IRS.”

In de One-Day-Repair werkplaats moet minimaal één deel van de auto gespoten kunnen worden met UV-lak, maar ook restylen, kunststof-, bekleding- en glasreparaties vallen hieronder. “Schades die binnen 24 uur en op één plek te repareren zijn, vallen onder One DayRepair. Uit onderzoek blijkt dit zo’n 15% van ons aanbod te zijn. Deze schades worden volledig uit het normale proces gehaald, intake en planning vindt plaats aan een apart ingerichte balie. Dit levert een snellere en goedkopere reparatie op wat onze schadelast en inzet vervangend vervoer positief zal beïnvloeden”, aldus Koordes.

Excellent Repair in Nijmegen en Amsterdam zijn begin dit jaar failliet gegaan en overgenomen door respectievelijk Jan Derks van ABS Autoherstel Haefkens uit Malden en Martin Koordes van ABS in Amsterdam.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties