Laadpalen vinden via app

Essent komt met een gratis app waarmee bezitters van een elektrische auto naar zo’n 2.400 openbare laadpunten kunnen navigeren en achterhalen of deze beschikbaar zijn om hun voertuig op te laden. Met de applicatie voor smartphones en tablet-pc’s kan ook het opladen van elektrische auto’s op afstand worden geregeld.

Bezitters van een elektrische auto die klant zijn bij Essent en hun voertuig aansluiten bij een laadpunt van het energiebedrijf kunnen met de app het opladen van hun auto op afstand starten en stoppen en hebben daar geen oplaadpas meer voor nodig. Ook laat de app zien hoe ver de accu van een elektrische auto is opgeladen.

Gebruikers van de app kunnen naar ruim 1.300 openbare Nederlandse laadpunten worden genavigeerd, evenals naar ongeveer 1.100 laadpunten van Essent’s moederbedrijf RWE in Europa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *