Landelijke introductie A.A.S. Dagherstel

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) lanceert donderdag 15 september het eigen consumentenlabel voor cosmetische autoschade: A.A.S. Dagherstel. Dat gebeurt in de ‘autoboutique’ van De Dames van Hurkmans (DDVH), in Den Bosch.

Het label wordt al sinds vorig jaar getest in de eigen proeftuin, A.A.S. Forepark in Den Haag. “We hebben A.A.S. Dagherstel verder ontwikkeld aan de hand van die bevindingen en de resultaten van ons eerste onderzoek onder particuliere autobezitters”, zegt directeur Nicole Spenkelink.

Het onderscheidend vermogen van A.A.S. Dagherstel zit volgens haar vooral in transparantie en garanties. “Consumenten willen geen vanaf-prijzen en vakjargon.” Inmiddels is in opdracht van A.A.S. een vervolgonderzoek uitgevoerd naar cosmetisch schadeherstel. De resultaten worden op 15 september gepresenteerd.

Het interview met Nicole Spenkelink staat in de komende editie van Aftersales Magazine, die 23 september verschijnt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.