Lantinga Automaterialen wordt Bosch First Supplier

Lantinga Automaterialen wordt vanaf 1 mei Bosch First Supplier. Vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland en het managementteam van Lantinga Automaterialen ondertekenden daartoe eerder deze maand een overeenkomst.

“Lantinga Automaterialen is al vele jaren een goede relatie van Bosch en heeft de voorbije tijd hard gewerkt om te voldoen aan de criteria om Bosch First Supplier te worden. Ik ben blij dat Lantinga Automaterialen hierin geslaagd is,” zegt Rene Heidt, Sales Manager Robert Bosch Nederland.

Volgens Paul Lantinga, algemeen directeur van Lantinga Automaterialen is het statuut van Bosch First Supplier een logische uitbreiding van de reeds bestaande samenwerking met Bosch. “Een groot deel van ons aanbod bestaat uit onderdelen en producten van Bosch. Daarnaast hebben we de voorbije jaren heel wat inspanningen geleverd om in de provincies Groningen en Drenthe nieuwe leden te werven voor het AutoCrew-concept. De komende jaren willen we ons voor alle werkplaatsconcepten van Bosch inzetten en de monteurs kennis laten maken met het uitgebreide aanbod trainingen van Bosch,” aldus Paul Lantinga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.