Lantinga terug naar Groupauto

Ook Lantinga Automaterialen (Winschoten, Styadskanaal, Emmen) sluit zich aan bij Groupauto. Zij zal zich mede hard gaan maken voor de garageformules van GroupAuto, waaronder Carxpert, in Groningen en Drenthe. Lantinga was al eerder even lid van de organisatie in 2010, maar de eigen leveranciersvoorkeur bleek toen niet aan te sluiten met die van de groep. Inmiddels is dat geheel anders, en keert Lantinga weer terug bij Groupauto.  

 

Freek Blekxtoon telt inmiddels 10 nieuwe leden bij de club en voorziet begin januari nog diverse meldingen, ook van buiten Havam kring. “Er wordt zo tegen het einde van het jaar massaal geschakeld. Daarnaast maken wij ons op voor het aanstaande klantencongres, waarbij we met diverse noviteiten zullen komen. Ook dat trekt momenteel veel nieuwe grossiers aan”, aldus Blekxtoon.

Lantinga: “Met alle ontwikkelingen die momenteel spelen, voorzien wij dat een middelgrote,  niet-gebonden grossier een zware toekomst tegemoet zal gaan, omdat je in je eentje te weinig capaciteit hebt om de juiste marketingservice en technische opleidingen etc. aan te kunnen bieden. Een organisatie als Groupauto kan daarbij kostbare hulp bieden. Al in 2010 zijn wij een samenwerking aangegaan met Aircotechniek en later ook al Bosch. Begin dit jaar hebben wij er bovendien voor gekozen om DieselBuchliPartner te worden en zijn we gestart met een eigen werkplaats voor diesel – en benzine techniek. Deze werkplaats ondersteunt ook garagehouders met diagnose support, waarvan veelvuldig gebruik wordt gemaakt.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.