Leaseplan start nieuwe afdeling

Bruce van Egmond is per 1 januari benoemd tot directeur van het nieuwe segment Partnerships van Leaseplan Nederland. Binnen deze divisie is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe verkooppartners en de uitbreiding van de samenwerking met bestaande wederverkopers.

Als onderdeel van het bestaande MKB-segment biedt het leasebedrijf onder de naam Leaseplan Direct Partner sinds april 2011 leasecontracten aan via tussenpersonen. Vanwege het succes daarvan gedurende deze eerste negen maanden, is besloten om deze divisie per 1 januari zelfstandig te laten opereren. Bruce van Egmond was vanaf de start in 2011 al verantwoordelijk voor de marktintroductie van deze nieuwe oplossing.

Naast het online afsluiten van leasecontracten tegen scherpe tarieven, kunnen ondernemers nu ook via ondermeer autodealers, assuradeurs en administratiekantoren, een leaseauto bestellen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.